Vatan ve emek mücadelesi birleşti!

Vatan ve emek mücadelesi Suriye'de birleşti. Suriye İşçi Sendikaları Birliği'nin 26'ıncı Kongresi'nde, sendikalar vatanın yeniden inşası için ant içti. Suriye işçi sendikaları, "Ordu ile aynı safta direnişe devam." dedi.

Suriye İşçi Sendikaları Birliği'nin 26'ıncı Kongresi başkent Şam'da Feyha Konferans Salonu'nda yapıldı.

Kongrede coşku hakimdi. Ordu bandosunun marşlarıyla başlayan Kongre'de işçiler, gençler ve askerler bir gösteri düzenledi.

"Suriye Her Emeği ve Çabayı Hak ediyor Biz de Kanlarını Esirgemeyen Kahraman Şehitlerimiz Gibi Hiçbir Çabamızı Esirgemeyeceğiz" başlıklı Kongre, vatan ve emekmücadelesinin nasıl birleştiğini de gösterdi.

Kongre'ye Suriye Başbakanı, Meclis Başkanı, bakanlar ve siyasi parti liderlerinin yanı sıra, Uluslararası İşçi Sendikaları Konfederasyonu ile İran, Irak, Sudan ve Lübnan'dan işçi sendikaları birliklerinden temsilciler katıldı.

Baas Partisi Ulusal Yönetim Genel Sekreter Yardımcısı Hilal el Hilal, işçilerin Suriye'nin yeniden imarında hayati önemde olduklarını vurguladı.

Suriye İşçi Sendikaları Birliği Başkanı Muhammed Şaban Azzuz, vatan ve emek mücadelesini işçiler olarak birleştirdiklerini ve kahraman Suriye ordusu ile terör saldırılarına karşı aynı saflarda direnmeye devam edeceklerini açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

# suriye # mücadele # Vatan # kongre # emek # şam # işçiler # toplandı # baas partisi