Haluk Pekşen'den Kılıçdaroğlu'na Abdullah Gül yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gönlündeki cumhurbaşkanı adayı olduğu iddia edilen Abdullah Gül hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun "Abdullah Gül'den neden bu kadar korkuyorlar?" açıklamasına 26. Dönem CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen yanıt verdi.

Haluk Pekşen'den Kılıçdaroğlu'na Abdullah Gül yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet'ten İpek Özbey'e Abdullah Gül hakkında özel açıklamalar bulundu. Kılıçdaroğlu'nun "Abdullah Gül’den neden bu kadar korkuyorlar?" çıkışına 26. Dönem CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

Pekşen:

"Abdullah Gül’e doğrudan sorular :

1- “Delillendirin, uygun bir Savcı bulun, yargılayın” diyerek Başkomutanı olduğu TSK’ya kumpas kuran Cumhurbaşkanı kimdir?

2- 15 Temmuz darbe günü cuma namazı çıkışında tv mikrofonlarına “büyük süprizler bekleyin” diye açıklama yapan kimdir?"

ESKİ CHP MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ÇELEBİ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

Eski CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Çelebi "Abdullah Gül ve türevleri kumpas davalara nezaret etmiş, Cumhuriyet’in değerleri ile hep kavgaları olmuştur. Bu gibilerin gözümde nokta kadar değeri yoktur. Kumpas şehitlerinin ruhu şad olsun!" dedi.

# chp # kemal kılıçdaroğlu # Haluk Pekşen