BIST
10.644
DOLAR
32,15
EURO
35,09
ALTIN
2.524,24
İstanbul
15°
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
İçel
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kmaraş
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Spor
Yaşam
Yurt
Programlar
Yayın Akışı
Canlı Yayın
Canlı Radyo
Anasayfa
Canlı Yayın
Canlı Radyo
Yayın Akışı
Programlar
Son Dakika
Tüm Haberler
Siyaset
Dünya
Ekonomi
Altın Fiyatları
Borsa
Spor
Yaşam
Trend
Yurt
Dış Politika
Yerel Yönetimler
Yazarlar
Eğitim
Bilim ve Teknoloji
Savunma Teknolojileri
Otomobil
Sağlık
Resmi İlanlar
Gezi
Kültür Sanat
Tarih
Medya
TV Yayını
Uzman Görüşü
Canlı Bağlantılar - Konuklar
Market
Resmi Gazete
Şans Oyunları
Yazarlar
İletişim
Künye
Yayın İlkeleri
Topluluk Kuralları
Kullanım Şartları
Sitemizdeki dış bağlantılar referans amaçlıdır, dış bağlantıların içeriklerinden kuruluşumuz sorumlu değildir.
© Copyright 2022 Ulusal Kanal Tüm Hakları Saklıdır
Ulusal Kanal
Haberleri
sarımsak
sarımsak
Akciğerleri tertemiz eden lezzet!
Hem kahvaltı sofralarını şenlendirin hem de akciğerlerini tertemiz yapan sarımsak reçelini sizler için derledik. Virüs ve mikropların hasar bıraktığı akciğerler de adeta iz bırakmadan temizlik yapar. Peki sarımsak reçeli nasıl yapılır? İşte yanıtı...
Sarımsağın faydaları nelerdir?
Sarımsak, sağlık için pek çok faydası olan bir bitkidir. Kalp hastalıkları, kanser, enfeksiyonlar ve diyabet gibi rahatsızlıkları önlemeye ve tedavi etmeye yardımcı olur. Ancak sarımsak tüketirken aşırıya kaçmamak gerekir. Sarımsağın faydalarından yararlanmak için günde 2-4 diş tüketmek yeterlidir.
Sarımsağın faydaları neler?
Halk arasında doğal antibiyotik olarak bilinen sarımsağın faydaları saymakla bitmiyor. Gerek sağlık gerek yemeklere tat vermesi için kullanılan sarımsağın antibakteriyel özelliği bulunur.
C vitamini deposu soğan ve sarımsak
C vitamini deposu soğan ve sarımsak bağışıklık sistemini güçlendiriyor
Araban sarımsağı ekimine başlandı
Gaziantep'in coğrafi işaret tescilli Araban sarımsağında ekim zamanı geldi. Çiftçiler özenle sürdükleri tarlaları tohumla buluşturdu.
Sarımsak üreticisi hükümete seslendi: ''Hükümet kendi çiftçisini desteklesin''
Türkiye'nin sarımsak üretim merkezi olan Kastamonu'nun Taş köprü ilçesinde üreticiler, sarımsağın dışarıdan alınmasına tepki gösterdi. ''Hükümet bizi desteklesin'' diyen üretici, aldıkları desteklerin yerinde saymasına rağmen girdi masraflarının artmasından şikayetçi.
Şanlıurfalıların tescilli lezzeti: Tirit
Tirit Sanlıurfa'da kahvaltıların vazgeçilmezi bir yemek. Hatta Tirit'in türküsü bile var. Tirit yaklaşık 12 saat pişiyor. Et yoğurt sarımsak bu yemeğin ana malzemesi ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Şanlıurfa'da çok tercih edilen yemeklerin başında Tirit'i Urfalı şef Faruk Akkaş anlatıyor.
Sağlık Bakanlığı uyardı: ''Olabildiğince kaçının''
Sağlık Bakanlığı, aşırı tuz tüketiminin önlenebilmesi için yemeklerde limon, maydanoz, dereotu, soğan, sarımsak, sirke ve çeşitli baharatlar kullanılmasını önerdi.
Sarımsak hırsızlarına karşı gece nöbeti
Kastamonu'da ünlü Taşköprü sarımsağının üreticileri, sarımsak hırsızlarına karşı gece nöbetinde. Gün boyu hasat için ter döken üreticiler, gece de yorgun ve uykusuz bir şekilde tarlada bekliyor.
Sarımsakta hasat sezonu başladı
Kilosu el yakan ama birçok derde deva olan sarımsakta hasat sezonu başladı. Kahramanmaraşlı üreticiler tarlaların yolunu tuttu. Raf ömrü 10 ayı bulan Taşköprü sarımsağının ise hasadına henüz başlanmadı. Taşköprülü üreticilerin bir de uyarısı vardı ...
Taşköprü sarımsağında ekim zamanı başladı
Taşköprü sarımsağında ekim zamanı başladı. Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur'un çiftçilere tavsiyesi; Sigorta yaptırmaları...
Sarımsağı siyaha dönüştürüp kilogramını 150 liradan satıyor
Kastamonu'da bir firma, çeşitli işlemlerden geçirerek siyah renge dönüştürdüğü Taşköprü sarımsağını, kilogramı 150 liradan Türkiye geneline pazarlanıyor.
1
2
3
Çok Okunanlar
Ulusal Kanal İran Temsilcisi Gürkan Demir Tahran’dan bildirdi
Reisi'nin içinde olduğu helikopterde neler oldu? İranlı Bakan Yardımcısı o anları anlattı
Akıncı İHA ısı kaynağı tespit etti
Slovakya Başbakanı Robert Fico hayati tehlikeyi atlattı
Rusya’dan İran’a yardım teklifi
Çok İzlenenler
Akıncı İHA ısı kaynağı tespit etti
Ali Koç: "Kimin şampiyon olduğunu gösterdik"
Paraşütçüyü kurtarmak isterken hayatını kaybetti
Bursa'da korkunç ölüm: 4. kattan aşağı düştü
Rusya’dan İran’a yardım teklifi