Burak Haktanır: "TSK bu milletin göz bebeğidir"

Boğaziçi Film Festivali'nde ödül alan yönetmen Özcan Alper'in Türk Tabipleri Birliği Başkanı (TTB) Şebnem Korur Fincancı'ya destek açıklamasına oyuncu Burak Haktanır'dan tepki gelmişti. Haktanır ödül töreninde yaşananları, Ulusal Kanal ekranlarında anlatı.

Boğaziçi Film Festivali'nde ödül alan yönetmen Özcan Alper'in Türk Tabipleri Birliği Başkanı (TTB) Şebnem Korur Fincancı'ya destek açıklamasına oyuncu Burak Haktanır'dan tepki gelmişti. Haktanır ödül töreninde yaşananları, Ulusal Kanal ekranlarında anlatı. Burak Haktanır şu ifadeleri kullandı:

Türk Silahlı Kuvvetleri bu milletin göz bebeğidir. Bu hepimizin ortak değeridir, burada ne memleket önemlidir ne siyasi görüş önemlidir ne başka argümanlar önemlidir. Bu ülkede yaşayan bu topraklar üzerinde yaşayan burada nefes alıp veren buranın suyunu içip ekmeğini yiyen,  bu ülkenin
kimliğini taşıyan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diye başı sıkıştığında Türk polisini arayan, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne güvenen her insanın her insan için Mehmetçik ortak değerdir.

# tsk # Şebnem Fincancı