Doğu Perinçek Hz. Muhammed'i örnek gösterdi gündem oldu: İşte Perinçek'in konuşmasının tamamı

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek önemli açıklamalar yaptı. Perinçek Vatan Partisi'nin zamanının geldiğin söyledi. Vatan Partisi Lideri "Hz. Muhammed'in arkasından yürüyen insanlar zafere ulaştılar. Çünkü onların zamanı gelmişti. Şimdi de bizim zamanımız geldi" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek önemli açıklamalar yaptı. Perinçek Vatan Partisi'nin zamanının geldiğin söyledi. Vatan Partisi Lideri "Hz. Muhammed'in arkasından yürüyen insanlar zafere ulaştılar. Çünkü onların zamanı gelmişti. Şimdi de bizim zamanımız geldi" dedi

Dr. Doğu Perinçek'in konuşmasının tam hali:

- Vatan Partisi Türkiye'deki Cumhur ve Millet İttifakı içerisinde bir yere hapsolmuş değil. Onların dışındaki bir güç. Saros şirketinin yaptığı anketlere baktığımızda temmuz ayında ne Cumhur İttifakı ne Millet İttifakı diyenlerin oranı yüzde 46. O oran bir ay önce yüzde 34'tü. Bir ayda 34'ten 46'ya çıktı. Ne Cumhur İttifakı ne Millet ittifakı ne demek? Ben sistemin dışında çözümler arıyorum demek. Bu sistemin içinde çözüm bitti demek. AK Parti ve MHP'nin bulunduğu blokta çözüm değil. CHP'nin, PKK'nın, HDP'nin ve FETÖ'nün içinde bulunduğu blokta çözümsüzlüğün ötesinde felaket. Türkiye'yi parçalamak, bölmek, dağıtmak demektir. Çünkü o cephenin liderleri diyor ki biz hapisten çıkartıcaz, FETÖ'den mahkum olanları kesin hüküm giymiş olsalar bile devletteki görevlerine iade edeceğiz. Nasıl yaparsın sen bunu, gücün yeter mi? 25 bin tane Subay Türk Ordusu'ndan atılmış. Hadi bakalım Kılıçdaroğlu sen hangi güçle o FETÖ'den içeri atılmış 25 bin Subayı tekrar Türk Ordusu'nun içine sokacaksın. Yeter mi senin gücün buna? Palavra atıyorsun ve sana kimse müsaade etmez. Türk Ordusu, Türk polisi ,Türk Milleti, sanayicisi, aydını, çiftçisi sana müsaade etmez. Palavra atıyorsun sana kimse müsaade etmez. Ne Türk ordusu ne polisi ne milleti ne çiftçisi ne işçisi ne Aydın'ı ne de sanayici ve tüccarı buna müsaade etmez.
- Böyle programla karşı karşı karşıyayız. İşte o %46'lık ne o ne o diyen ve sistem dışı çözüm arayan çok büyük bir kuvvet. Bu kuvvet vatan partisi ile duygusal ve fikri olarak iletişime geçmiş olan büyük bir kitle. Onun için Vatan Partisi çok hızlı büyüyor. Dolayısıyla geldiğimiz süreçte arkaya bakarak önümüzdeki bir gelişmeyi hiçbir şekilde göremeyiz. Diyelim 30 Ağustos 1922. Arkada var mı bir 30 Ağustos? Yani arkada olanlar önümüzde olacak diye bir şey yok Vatan Partisi büyük çözümün partisi. Hz. Muhammed Mekke'de tebliğde bulunduğu zaman kaç kişi ona biat etti? Nereden baksan 40 kişi, biz 40.000 kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız. Hatta üye olarak 100 bini bulduk. Tarihin Zafer vadettiği bir kuvvet kadar büyük bir kuvvet yoktur biz tarihin Zafer vadettiği bir kuvvettiz. Ben onu Anlatmaya çalıştım. Eski çözümler, bugüne kadar denenen çözümler çöpe gidecek. İstedikleri kadar büyük olsun reklamları, istedikleri kadar parlak olsun, yaldızlı olsun eskidiler ve çöpe gidecekler.
- Sistemin içinde olduğumuz sürece çözüm yok göreceksiniz. Türkiye sallanacak, yuvarlanacak, ayağa kalkacak, o büyük çözümü hayata geçirecek. Aydın ne demek? Aydın işte o büyük çözümlerde milletine önderlik eden örgütlü insanlar demek. Toplantımızı açarken burada İl Başkanımız Sayın Emre Aykır ona vurgu yaptı. Aydın yoksa böyle elinde kalem olan adam değil. O Gramsci'nin Aydın tanımı. Aydın örgütlü insandır. Yani toplumsal süreçlere örgütlü olarak müdahale eden öncü insan. Onun için sizler gibi Türkiye Aydını'nın da zamanı geldi. Şimdi Türkiye aydınının zamanıdır. Mustafa Kemallerin arkasından gidenlerin veya dünya ölçeğinde bakarsak Hz. Muhammed'in arkasından yürüyen insanların veya Washingtonların Amerika'da arkasında toplananları, İngiltere'de Cromwell'lerin, Fransa'da Robespierre'lerin, Almanya'da Goethe'lerin, Bismarck'ların, Çin'de Mao'ların ve Rusya'da Lenin'lerin arkasında toplanan insanlar zafere ulaştılar. Nasıl zafere ulaştılar? Çünkü onların zamanı gelmişti şimdi de sizin zamanınız geldi. Onun için bu toplantı sizlerin kişiliğinizde Türkiye aydınını göreve davet etme toplantısıdır.
- Türk aydınının bunun ötesinde büyük tarihi sorumlulukları var, görevleri var. Şimdi o görevler aydınlara diyor ki gel omuzla beni, bu görevleri üstlen. Bu görevlerin gereğini yap. Tarih seni göreve çağırıyor, o nedenle değerli arkadaşlar bu büyük tarihi eşikteyiz. Programımız var. Tane tane tane görüyorsunuz bir bir Türkiye'nin önüne geliyor. O program ile FETÖ'nün üzerine yürünüyor, Suriye'nin Kuzeyinde, Fırat kalkanı harekatıyla Amerika-İsrail koridoru yarılıyor. O program Rusya ile dostluk İran'la dostluktur. O program Çin'de beklentilerdir.
- Ekonomide de o program eşikte. Yani tasarruf yatırım, istihdam, üretim, devletçilik ve halkça paylaşma programı. Bakın o programda geldi. Tayyip Erdoğan da Vatan Partisi'nin programını söylemeye başladı ama eksik. Biz tasarruf ile başlıyoruz onlarda tasarruf yok. Onların programı yatırımla başlıyor. Çünkü tasarruf derse belki halk ona oy vermeyecek. Ama tasarrufsuz nasıl yatırım yapacaksın? Tasarrufsuz neyle yatırım yapacaksın? Yatırım diyor ama neyi yatıracağı ortada değil. Tasarruf oranını %30'a çıkartacağız. Ama tasarruf derken işçinin ücretine, memurun maaşına falan değil, gözümüz orada değil. Nerede gözümüz. O büyük vurgunlarda bakın banka karlarında Bankaların kârları diyor. Uçup uçup gidiyor bankaların kârları. Tefeciler kazanıyor, bankalar kazanıyor. Ondan sonra çiftçinin, memurun, esnafın kapısına haciz dayanıyor.
- Borçlu bir millet haline geldik. Burada şimdi el kaldırın desem borçlu olmayan, bir tane el kaldıran çıkacağını sanmıyorum. Herkes borçlu. Türkiye'de milletçe borçluyuz, devletçe borçluyuz. Sayın Erdoğan herhangi bir plandan da bahsetmiyor. Çünkü bir plan yok. Ekonomide de Türkiye Vatan Partisi programına geldi. Milletçe %30 tasarruf yapacağız, yatırım yapacağız. Milletimize şunu söylüyoruz. Hani senin maaşını şu kadar arttırırız, ama senin oğluna kızına yeğenine eniştene damadına iş vereceğiz. Daha çok insan çalışacak, tam istihdam olacak. Herkese iş sahibi olunca ne demek. Daha çok üreteceğiz demek. Daha çok üretmek ne demek? Memur maaşı da artacak, işçi ücreti de artacak demek. Esnafın, sanayicinin, tüccarı'nda kazançları büyüyecektir. Bunun aynı zamanda bir dış politikası var. Rusya ve İran'la işbirliği yapmazsan, Irak'ta işbirliği yapmazsan, Suriye ile hala böyle ayağın birbirine dolaşırsa bu ekonomi programını uygulayamazsın. Bakın Vatan Partisi ne diyor. Biz diyor ucuz enerjiyi Rusya'dan İran'dan sağlayacağız diyor.
# Çıkış Yolu # chp # türkiye # rusya # erdoğan # Perinçek # ak parti # Hz. Muhammed # çin # vatan partisi # türk # Doğu Perinçek # Bir # çok # vatan partisi genel başkanı # ethem sancak