Rus lojistik devi Türkiye pazarında

Rus lojistik devi Fesco, Mersin’de ofis açarak Türkiye pazarına girdi.

Rusya’nın önde gelen şirketlerinden Fesco, Mersin’de ofis açarak Türkiye pazarına girdi.

Fesco, Türkiye’deki şirketi aracılığıyla enerji, petrokimya ve gaz alanında Türkiye ve Orta Asya ülkelerinde inşaatı devam eden projeler için proje yüklerinin teslimatını organize edecek.

Fesco Yönetim Kurulu Başkanı Andrey Severilov, “Hem Türk hem de Rus şirketlerinden gelen yoğun talep üzerine, Fesco’nun bölgedeki genişlemesini artırmak istedik ve bu yatırım kararını aldık” dedi.

Fesco aynı zamanda Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin lojistik operatörü. Akkuyu NGS ile Fesco arasında imzalanan anlaşmaya göre Fesco taşımacılık grubu, üç yıl boyunca Akkuyu NGS inşaat projesi çerçevesinde deniz yoluyla teslim edilen tüm malların lojistik operatörlüğünü yapacak.

AFAD'dan yeni uygulama Bilim ve Teknoloji Rusya'da bir ilk: İnsansı robot bekçi Bilim ve Teknoloji ODTÜ Samandağ'daki haraketliliğe dikkat çekti Bilim ve Teknoloji Türk bilim kadınından kanseri yenecek buluş! Bilim ve Teknoloji Robot Sophia Türkiye'de! Bilim ve Teknoloji İşte Harvard'daki dahi Türk fizikçi! Bilim ve Teknoloji Uzayda dikkat çeken keşif! Bilim ve Teknoloji NASA, UFO görüntülerini paylaştı! Bilim ve Teknoloji Deprem anında uyarı veren o cihaz Bilim ve Teknoloji TCG Nusret Müze Gemisi Bilim ve Teknoloji TUSAŞ'tan milli uçak hamlesi Bilim ve Teknoloji Türkiye'nin ilk uzay yolcuları işte böyle eğitim alıyor! O süreci anlattılar Bilim ve Teknoloji