Gençlik asgari ücrete nasıl bakıyor? | Barış Demiralay ve Kayahan Çetin değerlendirdi

Seda Anık'ın sunduğu Güne Başlarken programına konuk olan Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Kayahan Çetin ve Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay gençlerin sorunlarına değindi. Çetin ve Demiralay, diğer partilerin gençlik organizasyonu eleştirdi.

Güne Başlarken programına katılan Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Kayahan Çetin ve Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay, Türkiye'nin sıcak başlıklar:ını ele aldı. 

Kayahan Çetin gençlerin asgari ücrete bakış açısını şöyle değerlendirdi: 

Bunu rakam tartışmasına indirgemek olayı bir yere sıkıştırmaktır. Ülkenin çok önemli sorunları var ve bu sorunları çözmeden asgari ücretin rakamı hiçbir şey ifade etmez.
İthal değil milli üretim desteklensin Canlı Bağlantılar - Konuklar ABD adalar savaşına mı hazırlanıyor? Canlı Bağlantılar - Konuklar "Türkiye'nin Zelenski'si İmamoğlu" Siyaset Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü