"Türkiye'nin Zelenski'si İmamoğlu" | Vatan Partisi Genel Saymanı Yıldırım Gençer değerlendirdi

Vatan Partisi Genel Saymanı Şehmus Yıldırım Gençer, Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili "İmamoğlu Türkiye'nin Zelenski'sidir" dedi.

Yakup Aslan'ın sunduğu Başkent Kulisi programına konuk olan Vatan Partisi Genel Saymanı Şehmus Yıldırım Gençer, İmamoğlu'nun tartışılan Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışması ile ilgili şunları söyledi: 

Amerika dünyaya bir lider modelleri belirliyor. Bu lider modelini benzetme yapacaksak Zelenski diyebiliriz. Zelenski her yere uyuyor. Ukrayna'da bir Zelenski var. Türkiye'de de bir Zelenski var oda İmamoğlu'dur. Fransa'nın da Zelenski'si Emmanuel Macron mesela. İran'a da bir Zelenski atama istiyorlar ama orada ki adayları zayıf. Türkiye'de İmamoğlu Zelenski'dir. Zelenski kimdir? Amerika'nın adamıdır. Amerika'nın talimatları doğrultusunda kontrol ettiği, onu ballandıra ballandıra batı basınında anlatır en önde yer verirler ama ayrıca savaşa iterler. Zelenski yoksullaşmanın, çaresizliğin figürü haline gelmiştir. Türkiye İmamoğlu seçeneği düşünecek olursa Ukrayna örneğine baksın.
# ekrem imamoğlu # Zelenskiy # cumhurbaşkanı adayı