İşgalci İsrail güçlerinden Cenin mülteci kampına baskın

İşgalci İsrail güçleri, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde yer alan Cenin mülteci kampına baskın düzenliyor.

İsrail güçleri, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde yer alan Cenin mülteci kampına baskın düzenliyor. Baskına karşı çıkan Filistinliler ile işgal güçleri arasında çatışma yaşanıyor.

İşgalci İsrail güçlerinin Cenin mülteci kampında gerçekleştiriyor olduğu baskında şu ana kadar en az  biri ağır olmak üzere birkaç kişinin yaralandığı bildirildi.

İşgalin engellerine maruz kalan sağlık ekipleri Cenin mülteci kampına giriş yapamıyor ve ilk bilgilere göre bir Filistinli gencin şehit edildiği aktarıldı.

4 dakikada Dünya turu Dünya Rus askerler işte böyle eğitiliyor! Dünya Pakistan’da İmran Han’ın gözaltına alınacağı iddiası yüzlerce kişiyi sokağa döktü Dünya İngiltere'de insanlık dramı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sedatpad'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar! Dünya Nijer emperyalizme karşı ayakta Dünya Rusya Ukrayna'nın İHA saldırısını engelledi Dünya NATO'ya giren Finlandiya'ya ilk silah verildi! Dünya DEAŞ'ın bir lideri daha öldü! Dünya Nijer'de neler oluyor? Dünya Çin ordusunun kuruluşu kutlandı! Dünya İran ve Suriye Türkiye-Suriye normalleşmesini görüştü Dünya