Depremde lojistiğin önemi, nelere dikkat edilmeli? Mehmet Tanyaş anlattı

Lojistik Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş lojistiğin doğal afetlerdeki önemini vurguladı. Tanyaş, şuanda bilgi ve koordinasyon sorunu olduğuna dikkat çekti.

Prof. Dr Mehmet Tanyaş, yardımların hızlı bir şekilde ulaşması için doğru ihtiyaç olduğunu söyledi ve ekledi:

Ana problemin bilgi ve koordinasyon olduğunu düşüyorum. Bilgiden kasıtım şu bizlerin lojistiği gerçekleştirmesi için tam bilgiye sahip olmamız gerek. Yani nerede, hangi bina, nüfus bilgileri, nerede sağlık malzemesi ihtiyacı var bilgisini canlı ve hızlı bir şekilde aktarılması lazım. Ülkemizin bu konuda önemli başarılı var. Drone sistemiyle görselleri işleyip ilgilenebiliyoruz.
Depremler neden üst üste geldi? Uzman Görüşü AKUT uzmanı: "Bunları sakın yapmayın..." Uzman Görüşü Artçılar devam edecek mi? | Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ve Prof. Dr. Doğan Perinçek değerlendirdi Uzman Görüşü Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü FETÖ'nün "Tavşan Aday" taktiğini deşifre etti! Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü