Çin'de anne karnında kavga eden ikiz bebekler

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Hunan eyaletinde bir anne, karnında kavga eden ikiz erkek çocuklarının videosunu yayınladı. Doğumdan sonra da ikizlerin üzeri morluklarla kaplı olduğu görüldü. İkiz kardeşlerin anne karnında ettiği kavga görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Hunan eyaletinde bir anne, karnında kavga eden ikiz erkek çocuklarının videosunu yayınladı. Doğumdan sonra da ikizlerin üzeri morluklarla kaplı olduğu görüldü. İkiz kardeşlerin anne karnında ettiği kavga görüntüleri sosAnneal medyada hızla yayıldı.

ABD'nin Tayvan kışkırtmasında yeni adım Dünya Çin yeni bir uzaktan algılama uydusu fırlattı Dünya Putin'in Ukrayna'daki 'Timsah'ı Dünya İran şehitlerini uğurluyor Dünya İngiltere'de insanlık dramı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sedatpad'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar! Dünya Nijer emperyalizme karşı ayakta Dünya Rusya Ukrayna'nın İHA saldırısını engelledi Dünya NATO'ya giren Finlandiya'ya ilk silah verildi! Dünya DEAŞ'ın bir lideri daha öldü! Dünya Nijer'de neler oluyor? Dünya Çin ordusunun kuruluşu kutlandı! Dünya