Muhabirimiz Buse Gençtürk Selçuk Böke ile hayatını birleştirdi

Ulusal Kanal Ankara Muhabirimiz Buse Gençtürk, Hürriyet gazetesi diplomasi muhabiri Selçuk Böke ile hayatını birleştirdi. Genç çifti bu mutlu gününde Ulusal Kanal ve Aydınlık çalışanları ile Vatan Partisi yöneticileri de yalnız bırakmadı.

Bir ömür boyu mutluluğa coşku ile evet dediler.

Ulusal Kanal Ankara Muhabiri Buse Gençtürk ile Hürriyet gazetesi diplomasi muhabiri Selçuk Böke ile hayatlarını birleştirdi.

Aileler ve yakınlarının katıldığı düğünde Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi çalışanları da yer aldı. Ayrıca Vatan Partisi yöneticileri ile çiftin gazeteci arkadaşları da mutlu gününe ortak oldu. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek ile Vatan Partisi MYK üyesi Şule Perinçek de Böke çiftini gönderdiği mesajla tebrik etti.

Orman yangınlarında risk eylül ayında da devam ediyor Yaşam Polat Sabuncu son yolculuğuna uğurlandı Yaşam A101'de 'Barkod oyunu': Yüzde yüz zam Yaşam Oyuncu Wilma Elles Bitlis'i gezdi Yaşam Türkiye'den kaç kişi yurt dışına göç etti? Yaşam LGS'de 494 puan aldı! Yaşam Erdoğan, Yazıcı'nın annesinin cenazesine katıldı Yaşam Atatürkçü gençler kampta buluşuyor Yaşam Hakan Fidan, Büyükelçi Karagöz'ün cenaze törenine katıldı Yaşam Mehmetçik Vakfı'ndan bayramda anlamlı hareket Yaşam Türkiye'nin hava kalitesi arttı Yaşam Öğrenciler için uzmanından tatil planı Yaşam