Polat Sabuncu son yolculuğuna uğurlandı

Vatan Partisi'nin öncü kadrolarından Avukat Polat Sabuncu, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Sabuncu için Şakir'in Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Vatan Partisi yöneticileri ve sevenleri Sabuncu'yu son gününde yalnız bırakmadı. Aynı zamanda Ulusal Gönüllüsü de olan Sabuncu, Karacaahmet mezarlığına defnedildi.

Vatan Partisi'nin öncü kadrolarından olan Avukat Polat Sabuncu, İstanbul'da toprağa verildi.

78 yaşında hayatını kaybeden Vatan Partisi Büyükçekmece üyesi Sabuncu için Şakir'in Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Vatan Partisi yöneticileri ve sevenleri Sabuncu'yu son gününde yalnız bırakmadı.

Törene Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen, Görev Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Turan Özlü ve çok sayıda kişi katıldı.

"ÜLKEMİZ BU GÜN “DEVRİM” SÜRECİNDEDİR"

Aynı zamanda Ulusal Gönüllüsü de olan Sabuncu, kaleme aldığı son yazısını "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" başlığıyla yayınlamıştı:


- Tüm sistem partileri sistem içinde inandırıcılıklarını sürekli yitirirken, sadece Vatan Partimiz, “üretim devrimi”ni gerçekleştirmek üzere halkımızın özverileriyle örgütlenecek ayrıntıları belirlenmiş “milli direnme ekonomisi” ile bu çıkmaza çözüm sunan ve ekonomide devrimci model olarak ALTIOK’u savunan tek partidir. Ülkemiz bu gün “devrim” sürecindedir.


İlkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından ardından Sabuncu, Karacaahmet Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

# istanbul # abd # türkiye # rusya # Ukrayna # vatan partisi # avukat # Bir # tepki # ilk # büyükçekmece # son # eylül # istanbul barosu # görev # Şebinkarahisar # Polat Sabuncu # polat sabuncu son yazısı # avukat polat sabuncu # polat sabuncu kimdir # polat sabuncu biyografi