Fransa'da çiftçilerden traktörlü eylem

Fransa'daki çiftçiler elektrik, yakıt, gübre ve hammadde maliyetlerindeki artışı protesto etti. 500'e yakın traktörle eylem yapan çiftçiler üretime balta vurduğu gerekçesiyle Fransa Cumhurbaşkanı Macron'u istifaya çağırdı.

Seçimler yaklaşırken Fransa sokaklarında bu kez çiftçiler ayaklandı.

Fransa'nın kuzeyindeki Lille şehrinde toplanan çiftçiler, elektrik, yakıt, gübre ve hammadde maliyetlerindeki artışı protesto etti.

500'e yakın traktörle protestoya katılan çiftçiler, üretime balta vurduğu gerekçesiyle Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u istifaya çağırdı.

Macron'u protesto eden çiftçiler zor durumda olduklarını anlatan pankartlar astı.

Libya Başbakanı Dibeybe'den Katar'da kritik temaslar Dünya Putin ile Aliyev hangi anlaşmalara imza attılar? Dünya ''Rusya ile savaşmak gibi bir niyetimiz yok'' Dünya İngiltere'de insanlık dramı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sedatpad'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar! Dünya Nijer emperyalizme karşı ayakta Dünya Rusya Ukrayna'nın İHA saldırısını engelledi Dünya NATO'ya giren Finlandiya'ya ilk silah verildi! Dünya DEAŞ'ın bir lideri daha öldü! Dünya Nijer'de neler oluyor? Dünya Çin ordusunun kuruluşu kutlandı! Dünya İran ve Suriye Türkiye-Suriye normalleşmesini görüştü Dünya