Malatya'da Madenciler Mahallesi kurulmaya başlandı

Madenciler Önce hayat kurtardı, şimdi de yaraları sarıyorlar. Zonguldaklı madenciler “Madenciler Mahallesi” kurmak için kolları sıvadı ve Malatya’da yaşam alanı kurmak için harekete geçti.

Depremde Kömür İçin Değil Ömür İçin Buradayız diyerek arama kurtarmada Türkiye’nin umudu olan Zonguldaklı madenciler bu kez de Malatya’da yaşam alanı kuruyor.

Zonguldak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ziya Öncan yaptığı açıklamada süreç boyunca yapılanları anlattı.

Malatya Battalgazi’de kurulan Konteynır Kentte Zonguldak Dernekleri Federasyonu bu kez de 67 Prefabrik HANE ile ZONGULDAK MADENCİLER MAHALLESİ kuruyor.

"Kalıcı konutlar için zekat verilebilir mi?" Yaşam "Zombi mantarı" İstanbul'da görüldü Yaşam Atıl ahşapları nakış gibi işliyor Yaşam Oyuncu Wilma Elles Bitlis'i gezdi Yaşam Türkiye'den kaç kişi yurt dışına göç etti? Yaşam LGS'de 494 puan aldı! Yaşam Erdoğan, Yazıcı'nın annesinin cenazesine katıldı Yaşam Atatürkçü gençler kampta buluşuyor Yaşam Hakan Fidan, Büyükelçi Karagöz'ün cenaze törenine katıldı Yaşam Mehmetçik Vakfı'ndan bayramda anlamlı hareket Yaşam Türkiye'nin hava kalitesi arttı Yaşam Öğrenciler için uzmanından tatil planı Yaşam