Akşener'e neden Gladyo Kraliçesi deniliyor? Doğu Perinçek açıkladı

Çıkış Yolu programında Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Türkiye'nin rotasını çizdi. Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur ve Aydınlık.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Beyhan Korkman sordu Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek yanıtladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da 'Çıkış Yolu' programına katıldı.

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur ve Aydınlık.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Beyhan Korkman'ın gündeme dair sorularını yanıtlayan Perinçek, Atatürk'ün 27 Aralık'ta Ankara'ya gelişini, Meral Akşener'in sicilini, PKK'nın Fransa'daki eylemlerin ve Vatan Partisinin ekonomi politikalarını masaya yatırdı.

AKŞENER'E NEDEN GLADYO KRALİÇESİ DENİLİYOR?

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı  Dr. Doğu Perinçek, yi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e neden Gladyo Kraliçesi dediğini anlattı. Perinçek, "Meral Akşener ABD, CIA ve MOSSAD'ın kulağını Genelkurmaya yerleştirmiş." ifadelerini kullandı. Perinçek, Genelkurmay Başkanlığına Akşener tarafından dinleme cihazı yerleştirildiğini ve Ergenekon tertibini düzenleyen isimlerin Meral Akşener tarafından emniyet istihbaratının başına getirildiğini belirtti.

27 Aralık Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişini değerlendiren Doğu Perinçek, Atatürk'ün Mîsâk-ı Millî tanımını anlattı ve şunları ekledi:

- Atatürk Mîsâk-ı Millî'yi şöyle tarif eder, 'Mondros Ateşkes'nin 30 Ekim 1918 tarihinde, Türk askerinin süngüleriyle çizdiği sınırların dahilinde vatan bir bütündür.'

"ATATÜRK'ÜN 27 ARALIK'TA SİVAS'TAN ANKARA'YA GELMESİ BİR DEVRİMCİ HÜKÜMET PROJESİNİN EN KRİTİK ADIMIDIR"

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek Atatürk'ün Sivas'tan Ankara'ya gelişinin devrimci bir hükümet projesinin en kritik adımı olduğunu belirtti:

"TÜRKİYE BUGÜN ÇETİN BİR DÖNEME GİRDİ"

Perinçek, Türkiye'nin çetin bir döneme girdiğini ve dış cephede ABD-İsrail tehditleri olduğunu belirti:

- Türkiye çetin bir döneme girdi. Dış cephede Amerika tehditleri, İsrail tehditleri ile karşı karşıya olan bir Türkiye var. Diğer yandan 1980'de Batı'nın bize dayattığı ekonomik program içerisinde boğulmakta olan Türkiye var.

"ALTILI MASA'DA EN TEHLİKELİ İSİM MERAL AKŞENER"

Doğu Perinçek Altılı Masa'daki en tehlikeli ismi açıkladı:

- Altılı Masa'da en tehlikeli isim Meral Akşenerdir. Onun yanında artık fazla iddiası kalmamış Kılıçdaroğlu var ve diğer AK Parti artıkları var. Bunların yanında tamamen ABD'ye piyon derecesinde bağlı HDP/PKK var. 

# Çıkış Yolu # meral akşener # Doğu Perinçek # vatan partisi # ulusal kanal