Perinçek'ten Kılıçdaroğlu'na: "Daha diktatör olmadan diktatörcülük oynuyor"

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek, Çıkış Yolu programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sayıştay üyelerine tehdit dolu sözlerine sert tepki gösterdi. Perinçek, "Daha diktatör olmadan diktatörcülük oynamaya başladı" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Sayıştay üyelerine tehdit dolu sözler sarf etti. Kılıçdaroğlu, "İktidara geldiğimizde, raporlarınızda 418 milyar doları görmezsem görevinizi layıkıyla yerine getirmemişsiniz demektir. Milletimin önünde sesleniyorum, raporlarda görmezsem vallahi de billahi de yakarım sizleri" ifadelerini kullanmıştı.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek, Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine sert tepki gösterdi. "Daha diktatör olmadan diktatörcülük oynuyor" diyen Perinçek, "Bu ne biçim söylem?" diyerek tepkisini gösterdi.

Perinçek şu ifadeleri kullandı:

- Orduya "haddinizi bilin" dedi, yargıya "yakarım" dedi. Bu nedir? Sen diktatör müsün? Daha diktatör olmadan diktatörcülük oynamaya başladı. Diktatör olabilmek için de önce iktidara gelecek, dizginleri, bütün iktidarı, kudreti elinde toplayacak. Daha iktidara gelmeden koskoca Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komutanlarına "haddinizi bilin" diyor arkasından Sayıştay gibi bir yüksek yargı organına "yakarım sizi" diyor. Bu ne biçim söylem? Bir yandan da Sayın Tayyip Erdoğan'ı tek başına yönetimle eleştiriyor. 
# Çıkış Yolu # Doğu Perinçek # vatan partisi # cumhuriyet halk partisi # kemal kılıçdaroğlu