Nevra Serezli'den Şahan Gökbakar'a "Recep İvedik 7" eleştirisi

Bi ondan Bi bundan programına konuk olan Nevra Serezli ve Yosi Mizrahi tiyatro ve sinema dünyasını konuştu. Usta tiyatrocu Nevre Serezli Recep İvedik filminin dijitale platformda yayınlanmasını eleştirdi.

Usta oyuncu Nevra Serezli Şahan Gökbakar'ın "Recep İvedik 7" filmini dijital platforma satmasının sinemaya zarar verdiğini söyledi. Serezli şunlar söyledi:

"Recep İvedik beğen, beğenme iş yapan bir film. Şahan Gökbakar'ı çok kabiliyetli buluyorum ama "Recep İvedik" benim tarzım değil, konusu beni pek ilgilendirmiyor. Sinemaya katkısı olan ve çok para kazandıran, sinema kapılarını seyirciye açan bir film yapımcısı yıllarca da bunu gösterdi. O bile artık bundan geri çekiliyorsa kim ne yapsında insanlar sinemaya gitsin."
Cihat Aşkın Nif Art Kemalpaşa Projesi'nde unutulmaz bir akşam yaşattı Kültür Sanat Alexandria Troas antik kentinin sır perdesi aralanıyor Kültür Sanat Muş'taki Haspet Kalesi turizme kazandırılıyor Ekonomi Aşık Veysel türküleri Latin Amerika'da Kültür Sanat Suna Kan son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat Sihirli Pabuçlar Bale Okulu 45. yılını kutladı Kültür Sanat "Sanatçı Anadolu’dan yanaysa kıymetli" Kültür Sanat Asiye Dinçsoy da Türkiye'yi karaladı Kültür Sanat Atatürk'ün "Türk nedir?" sorusuna verdiği cevap duygulandırdı Kültür Sanat Cumhuriyet'in 100. yılına özel animasyon Kültür Sanat “Bir Destandır Çanakkale” oyunu büyük ilgi görüyor Yurt Aşık Veysel vefatının 50. yılında anıldı Yaşam