Cepheden cepheye 40 yıl: Kasım Süleymani belgeseli

Emperyalizme karşı mücadelede şehit olan İranlı General Kasım Süleymani'nin hayatı... Ulusal Kanal İran Temsilcisi Gürkan Demir'in hazırladığı Cepheden cepheye 40 yıl: Kasım Süleymani belgeseli sizlerle.

Kasım Süleymani, ABD emperyalizmi ve İsrail Siyonizmine karşı verdiği mücadeleyle hafızalara kazındı. ABD’nin terör saldırısında hayatını kaybetmesinin üzerinden yıllar geçse de unutulmadı. Şehit Kasım Süleymani'nin hayatının belgeseli Ulusal Kanal İç Yapımlar tarafından karşınızda.

AK Parti Grup Toplantısı - 4 Ocak 2023 - Erdoğan'ın konuşması - (TAMAMI) Siyaset "Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz" Siyaset Ethem Sancak AYM önünde Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset