Süleyman Soylu'dan Batı'ya göç tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya’da Göç İdaresi Başkanlığı İl Göç İdaresi Müdürleri Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu. Soylu, Batı'nın göç konusunda rezil olduğunu belirtti.

Antalya’da Göç İdaresi Başkanlığı İl Göç İdaresi Müdürleri Değerlendirme Toplantısı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı'ya göç konusunda tepki göstererek şunları belirtti:

- Batı göç meselesinde dünyaya rezil oluştur. Güçlünün güçsüzü ezdiği, haksızın haklıya adalet veya insanlıkta bulunmadığı bir dünya tablosu ile karşı karşıyayız. Kimse Avrupa’dan bir çözüm beklemesin.
"Özgür Bursalı ve Emin Adanur Liseli Gençlerle Buluştu" Siyaset "ABD ve Avrupa’dan ‘aferin’ alma programı" Siyaset Vatan Partisi'nden Diyarbakır'da ekmek ustalarına destek Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset