Vatan Partisi’nden 2 günlük Bursa çıkarması

Vatan Partisi'nin 2 gün sürecek Bursa programı için hazırlıklar tamamlandı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak ve partinin MYK Üyesi Şule Perinçek 5-6 Şubat tarihlerinde Bursa'da olacak.

Büyük kurultayını tamamlayan ve Cumhurbaşkanı adayını açıklayan Vatan Partisi'ne Türkiye'nin dört bir yanından katılım var.

Vatan Partisi'nin 2 gün sürecek Bursa programı için de hazırlıklar tamamlandı. Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak ile partinin MYK Üyesi Şule Perinçek 5-6 Şubat tarihlerinde Bursa'da olacak.

Vatan Partisi üye katılım töreni 5 Şubat’ta saat 13.00’te Ramada Otel'de yapılacak.

Törende Bursa’nın tanınan simalarının ve iş insanlarının Vatan Partisi’ne katıldığının ilan edilmesi bekleniyor.

Üye katılım törenine bütün Bursa halkı davet edildi.

Erdoğan: "Sen git George'dan Aferin al" Siyaset Perinçek: "AK Parti yanlış siyasetlerle MHP'yi yıprattı" Siyaset Soylu'dan Batı'ya göç tepkisi Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset