Türkiye ve Suriye arasında tarihi görüşme | Şam Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Yuva değerlendirdi

Şam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yuva, Moskova'da Türkiye ve Suriye arasında yapılan üst düzey görüşmeyi yorumladı. Yuva, bu görüşmenin tüm bölge ülkelerini ilgilendirdiğini söyledi. 

Halil Nebiler'in sunduğu Televizyon Gazetesi programına konuşan Şam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yuva, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Milli İstihbarat Başkanı Hakan Fidan'ın Moskova'da Suriyeli mevkidaşları ile görüşmesini şöyle yorumladı:

Dün itibariyle Moskova’da başlayan üç tarafında bize yaşattığı çok önemli bir gelişme. Suriye-Türkiye-Rusya merkezi konumdalar. Bu üç ülkenin görüşmeleri ile başlayan süreç aslında tüm bölgeyi ilgilendirmekte ve tüm bölgenin sorunlarıyla da yakinen de ilişkili.
Türkiye ve Suriye ilişkilerinde yeni dönem Uzman Görüşü Kimyevi gübre indirimi çözüm mü? Ekonomi Türkiye büyüyor ama neden yoksullaşıyor? Ekonomi Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü FETÖ'nün "Tavşan Aday" taktiğini deşifre etti! Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü