Vatan Partisi İzmir esnafıyla buluştu

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz ve partililer, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda esnafla buluştu. ‘Rusya-NATO Krizinde İzmir Ekonomisi ve Güvenliği İçin Altın Fırsat’ bildirisi dağıtıldı. Sorunları dinleyen Vatan Partisi yöneticileri çözüm yollarını esnafa anlattı.

Vatan  Partisi, Türkiye'nin ekonomik ve siyasal sorunlarını ve çözümlerini köylerde, çarşılarda, fabrikalarda halka anlatıyor.


Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda esnafı ziyaret etti. Esnafa ve halka ‘ Rusya-NATO Krizinde İzmir Ekonomisi ve Güvenliği İçin Altın Fırsat’ başlıklı bildiri dağıttı.

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, partisinin çözümlerini anlattı. Esnafın sorunlarını dinledi. 

Devlet içinde kışkırtma hamlesi Siyaset Sığınmacı kışkırtmasına tepki yağdı Siyaset ''Zelenski Yunanistan'a değil Türk Milletine güvense daha iyi olur'' Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset