Şarkışla'da fırıncılar ekmek çıkarmama kararı aldı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 200 gram ekmeğin 2.5 liradan satılması fırıncıların tepkisine neden oldu. Zarar ettikleri için somun ekmeği 3 lira olana kadar üretmeme kararı aldılar. Belediye ise fırıncıların üretmediği somun ekmeğini Sivas’tan almaya başladı. Halk ekmek vatandaşa 2 liradan satılıyor.

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde fırıncılar zam yapılıncaya kadar somun ekmek üretmeyi durdurdu. Şarkışla Belediyesi karara tepki gösterdi.

İlçede 200 gram ekmek 2.5 liradan satılıyor. Fırıncılar girdi maliyetleri nedeniyle ekmeğin 3 lira olmasını istiyor. Fırıncılar ekmek üretmeyi durdurunca Şarkışla Belediyesi de Sivas’tan ekmek alarak ilçede 2 liradan satışa sundu.

Belediye, Hükümet Konağı önü, Yukarı Mahalle ve Yıldırım Mahallesi'nde ekmek satış noktaları oluşturdu.

İlçedeki fırınlarda üretilmeye devam edilen 200 gram pide ekmeği ise 3 liradan satılıyor.

Hakkari'nin yösel lezzeti Yurt Her şey en kaliteli bal için Yurt Türkiye'de işsiz sayısı kaç oldu? Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt