Bakan Akar BAE'yi ziyaret edecek

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, resmi temaslarda bulunmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidiyor. Akar’ın ziyareti Türkiye’den bir savunma bakanının 15 yıl sonra yapacağı ilk resmi ziyaret olma özelliği taşıyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Birleşik Arap Emirlikleri Savunma Bakanı Muhammed Bin Ahmad Al Bowardi’nin resmi davetlisi olarak 30 Mayıs’ta Abu Dabi’ye gidecek.

Ziyarette, ikili ve bölgesel konuların yanı sıra, askeri eğitim iş birliği ve savunma sanayisi konularının da ele alınması bekleniyor.

Akar’ın ziyareti Türkiye’den bir savunma bakanının 15 yıl sonra yapacağı ilk resmi ziyaret olma özelliği taşıyor.

CHP-HDP el ele Aynur Doğan konserinde Siyaset Öncü Gençlik Uluslararası Gençlik Forumu'na katıldı Siyaset TGB Azerbaycan'ın Bağımsızlık Günü resepsiyonuna katıldı Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset