CHP-HDP el ele Aynur Doğan konserinde

Terörist başı Abdullah Öcalan’ın posterinin önünde konser veren Aynur Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda sahne aldı. İBB’nin tepkilere rağmen iptal etmediği konseri, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile HDP’li vekil Hüda Kaya yan yana izledi.

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın posteri önünde verdiği konserle tepki toplayan Aynur Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda organize ettiği konserde sahne aldı.

Aynur Doğan konserinin yapılacağı bilgisi, sosyal medyada tepkiyle karşılanmıştı.

İBB’nin tepkilere rağmen iptal etmediği konseri, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve HDP’li vekil Hüda Kaya yan yana izledi.

Sezgin Tanrıkulu, sosyal medyada, Aynur Doğan ve Hüda Kaya ile konser alanından fotoğraflarını paylaştı. Tanrıkulu, Türkçe ve Kürtçe yaptığı paylaşımlarında, "Bu büyük konser ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler, özellikle de Aynur Doğan'a" ifadelerini kullandı.

Aynur Doğan'ın Bursa ve Kocaeli konserleri PKK'ya verdiği destek nedeniyle tepkiler üzerine iptal edilmişti.

# istanbul # chp # pkk # hdp # terör # kocaeli # abdullah öcalan # teröristler # Hava # hüda kaya # Sezgin Tanrıkulu # poster # aynur doğan