Büyükçekmece'de araç durakta bekleyen yolculara çarptı

Büyükçekmece'de bir aracın durakta bekleyenlere çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kumburgaz Yeni Mahalle mevkisinde plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen bir araç, durakta bekleyen kişilere çarptı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Büyükçekmece'de bir aracın durakta bekleyenlere çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Kumburgaz Yeni Mahalle mevkisinde plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen bir araç, durakta bekleyen kişilere çarptı.


İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.


Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

3. kattan düşen çocuk havada yakalandı Yurt Sele kapılan çocuk yaşamını yitirdi Yurt Gümüşhane tanıtım günleri Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt