Denizli'de kamulaştırma talebi

Denizli'de yeşil alanken imara açılan bölgenin, kamulaştırılmasını isteyen mahalle halkı, bir kez daha eylem yaptı. Daha önce imza toplayıp belediyeye dilekçe veren vatandaşlar seslerinin duyulmasını istiyor.

Ağaçların kesildiği alanın yeşil kalmasını talep ettiler, basın açıklaması düzenlediler.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesinde bulunan parktaki ağaçlar yaklaşık 1 yıl önce kesilmişti. Mahalle halkı, bölgenin yeniden yeşil alan olması için imza toplamış dilekçelerini Büyükşehir ve Merkezefendi belediyesine sunmuştu.

Seslerinin duyulmasını isteyen mahalle halkı bir kez daha eylem yaptı. Vatandaşlar, park alanının acilen kamulaştırılmasını istiyor.

Köfte yiyen tilki Yurt Vatan Partisi görevi üstlendi Yurt Üzüm bağlarını dolu vurdu Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt