Çay kanunu teklifi Meclis'e sunuldu

Çay Kanunu Teklifi, Meclis'e sunuldu. Teklifte imzası olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, hedefin üretici ve tüketiciyi korumak olduğunu ifade etti.

AK Parti, çay üretimi ve çay fiyatlarının açıklanmasını da içeren 'Çay Kanununda Değişiklik' öngören yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.

Teklifte imzası olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Hedefimiz; bu teklifin TBMM’de sağlanacak kıymetli katkıların sonucunda yasalaşmasıyla birlikte üretici ve tüketiciyi korumak" ifadelerini kullandı.

Yazıcı, teklifle çayın Türk ekonomisi içindeki yerini güçlendirmek ve Türk çayını dünya markası haline getirmenin amaçlandığını vurguladı.

Kanun teklifi ile ilgili ayrıntılar ise henüz netleşmedi.

Deva Partisi emniyete savaş açtı: Yeneroğlu ırkçılık kışkırtması yaptı Gündem Bedelli askerlikte yeni düzenleme Gündem CHP’li Tanrıkulu’ndan Bayraktar’a tehdit Gündem Çocuğunuzu o uygulamadan uzak tutun Gündem Doğu Perinçek, Hacettepe'de konuştu: "Hakikate meydan okuyanlar yakılabilir ancak hakikat yakılamaz" Gündem Emniyet teşkilatında yaşanan intiharlar neden arttı? Gündem Dilan Polat ve Engin Polat Gözaltına Alındı! Gündem "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Aydınlık'ın Ukrayna haberi dünyada ses getirdi Gündem Askeri hastaneler yeniden açılıyor mu? Gündem MGK bildirisinde FETÖ vurgusu Gündem