Eren-Abluka 2 Operasyonu'nda son durum

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Abluka-2 Operasyonu'nda, Hakkari Kırıkdağ köyü kırsalında dün 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kaçamayacaksınız. Eren Abluka-2'de, Hakkari Kırıkdağ köyü kırsalında 28 Haziran'da JÖH ve jandarma komando birliklerince J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 terörist daha silahlarıyla birlikte etkisiz. Kahraman evlatlarımıza tebrikler." ifadelerini kullandı.

Operasyonda, M16 silah ile 5 M16 şarjörü, 2 kalaşnikof silah ile 9 kalaşnikof şarjörü, 4 el bombası, termal şemsiye, uyku tulumu, sırt çantası, 3 panço, 3 termal kıyafet ile muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı bölgede operasyonların devam ettiğini bildirdi.

Suriye'nin kuzeyine harekat gerçekleşecek mi? Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yunan Başbakan ile görüşmeyeceğim" Siyaset AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan üretim vurgusu Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset