Erdoğan hava savunma sistemi müjdesini açıkladı: SAMP-T

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, SAMP-T hava savunma sisteminin ortak üretiminde İtalya ve Fransa ile mutabık olduklarını söyledi. “Bir an önce imzaları atıp yolumuza devam edelim”dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, SAMP-T hava savunma sisteminin ortak üretiminde İtalya ve Fransa ile mutabık olduklarını söyledi. “Bir an önce imzaları atıp yolumuza devam edelim”dedi. İtalya Başbakanı Mario Draghi’yi  ile görüşmesinin ardından konuşan Erdoğan, Karadeniz tahıl koridoru konusunda da 10 gün içinde netice almayı umduklarını söyledi.

Türkiye ve İtalya arasında 9 anlaşma imzalandı Dış Politika Türkiye-Pakistan savunma ve güvenlik iş birliğini görüştü Dış Politika Orgeneral Güler ile BAE'li mevkidaşı görüştü Dış Politika Pakistan'dan Türkiye'ye mesaj! Dış Politika Çin, Türkiye’ye Varışta Vize veriyor! Dış Politika Afrikalı siyasetçi Vatan Partisi ile buluştu Dış Politika "Sıradaki adım doğrudan uçuşlar olacaktır" Dış Politika Hakan Fidan'dan çarpıcı açıklamalar Dış Politika "Saldırıyı özgürlük olarak sunuyorlar" Dış Politika Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye "vize" havucu! Dış Politika Ankara'da Keşmir Kuşatma günü anıldı Dış Politika