Acemi kasaplar yine iş başında acil servisleri doldurdular

Yurdun dört bir köşesinde bayram ziyaretlerinin bir adresi de hastanelerin acil servislerine oldu. Nedeni ise acemi kasaplar oldu.

Kurban Bayramı klasiği haline gelen acemi kasap görüntüleri bu senede ön plana çıktı. Birçok ilde kurban kesimi sırasında, yanlışlıkla kendine zarar veren acemi kasaplar, acil servislerin kapısını çaldı.

Bolu’dan Gaziantep’e, Çorum'dan, Adıyaman’a yurdun dört bir köşesinde kurbanlık hayvanları keserken kendine zarar verenler oldu.

Kurban Bayramı'nın birinci gününde kimi bacağını kimi ise ayağını kesti.

Bayram ziyaretlerine hastane acil servislerinde başlayan acemi kasaplar tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildiler.

Bakan Soylu kurban bayramı namazını mehmetçikle kıldı Gündem Doktorları hedef alan imama soruşturma Gündem ''NATO'dan çıkalım'' kampanyası yurt geneline yayılıyor Gündem Dilan Polat ve Engin Polat Gözaltına Alındı! Gündem "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Aydınlık'ın Ukrayna haberi dünyada ses getirdi Gündem Askeri hastaneler yeniden açılıyor mu? Gündem MGK bildirisinde FETÖ vurgusu Gündem Eren'in şehit edilişinin 6. yıl dönümü! Gündem Ege Üniversitesi'nde iş bırakma eylemi Gündem Tanzanya'daki Türk işçiler mağdur! Gündem