Bayramı fırsat bilen yurttaşlar denizin keyfini çıkardı

Kurban Bayramı bitti ancak sahillerdeki yoğunluk hâlâ sürüyor. Tekirdağ sahillerinde hareketlilik yaşandı. Aileler uzun tatilin keyfini denize girerek çıkardı.

9 günlük bayram tatilini fırsata çeviren yurttaşlar sahillere akın etti.

Tekirdağ sahili doldu taştı. Kurban Bayramı sonrası, birleşen tatili değerlendiren vatandaşlar Kumbağ, Yeniçiftlik ve Şarköy plajlarında yoğunluk oluşturdu.

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü sahil kesimlerinde tatilciler denize girerek ve güneşlenerek zaman geçirdi. Aileler de kumsalda çocuklarıyla oyun oynadı.

15 Temmuz şehit yakınları ve gazileri Siirt'te buluştu Yurt Kocaeli'de demir çelik fabrikasında yangın Yurt 15 Temmuz şehidinin çocuğunun hayalini polisler gerçekleştirdi Yurt Turizmde temel sorun plansızlık Yurt Kollar Zeyniler Hınkalı için sıvandı Yurt Isparta'da 24. Honamlı Yörükleri Şenliği yapıldı Yurt Vatan Partisi, Arnavutköy'de halkla dayanışma içinde! Yurt Manisa'da üzüm bağlarını dolu vurdu! Yurt Kurban Bayramı öncesi vatandaş da besici de hesabın içinden çıkamıyor Yurt Hatay'da hasat başladı ama buğdayda fiyat açıklanmadı Yurt Reklama tıkladı, hayatı karardı! Yurt PTT'den dolandırıcılık uyarısı! Yurt