Su zehirlenmesi Bolu'dan sonra Kırıkkale'de de görüldü

Kırıkkale'de Kızılırmak'tan su içtikten sonra rahatsızlanan 14 kişi, zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alındı. Benzer bir olay geçtiğimiz günlerde Bolu'da da yaşanmış, bir kişi yaşamını yitirmişti.

Bolu'da 130 kişinin etkilendiği ve 1 kişinin hayatını kaybettiği sudan zehirlenme vakasının ardından Kırıkkale’den de benzer bir haber geldi.

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde, aynı aileden 5’i çocuk 14 kişi zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alındı.

İlçede mevsimlik işçi olarak çalışan aile üyeleri, karın ağrısı, mide bulantısı ve istifra şikayetiyle Karakeçili Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Aile, buradaki ilk müdahalenin ardından, zehirlenme şüphesiyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Aile üyelerinin, Kızılırmak'tan su içtikten sonra rahatsızlandıklarını söyledikleri öğrenilirken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bakanlık'tan Çayır Tırtılı ile Zirai Mücadele Teknik Talimatı Yurt Alanya'da Herakles mozaiği bulundu Yurt Mersin'deki keçinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt