İran Tahran'da sel felaketi

İran’ın başkenti Tahran’da şiddetli yağışlar sele neden oldu. Sel felaketinde 4 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Uyarıların dikkate alınması gerektiğini ifade eden yetkililer nehir yataklarından uzak durulması için çağrı yaptı.

İran'ın başkenti Tahran'da yağışlı hava hakim.

Tahran ve çevresini etkisi altına alan şiddetli yağışlar sele neden oldu. İmamzade Davud bölgesinde 4 kişinin hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

İran Acil Servisler Kurumu Başkanı Cafer Miyadfer, arama kurtarma çalışmaların bölgede devam ettiğini belirtti.

Yetkililer "Sel şaka değildir, her şey bir anda olur, lütfen güvenlik uyarısını ciddiye alın ve nehir yataklarında kalmayın." uyarısında bulundu.

Rusya Karadeniz'in batısını tamamen kontrol altına aldı Dünya Yeni Zelanda gelecek kuşaklara sigarayı yasaklıyor Dünya Münbiç esnafı YPG/PKK'ye karşı kepenk kapattı Dünya İngiltere'de insanlık dramı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sedatpad'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar! Dünya Nijer emperyalizme karşı ayakta Dünya Rusya Ukrayna'nın İHA saldırısını engelledi Dünya NATO'ya giren Finlandiya'ya ilk silah verildi! Dünya DEAŞ'ın bir lideri daha öldü! Dünya Nijer'de neler oluyor? Dünya Çin ordusunun kuruluşu kutlandı! Dünya İran ve Suriye Türkiye-Suriye normalleşmesini görüştü Dünya