Bakan Koca ilaç tedariği ile ilgili düzenlemeyi açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eczanelerin ilaç takip sisteminde düzenleme çalışmaları yapılacağını açıkladı. Bakan, eczane ve ecza depolarında bulunması gereken ilaç listesinin güncelleneceğini de bildirdi.

Eczacılarla görüştü, yeni kararları duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türk Eczacıları Birliği Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi. Toplantının ardından alınan kararları Bakan Koca, sosyal medya hesabından duyurdu.

Koca, eczane ve ecza depolarında bulunması gereken ilaç listesinin güncelleneceğini söyledi:

- Pandemi nedeniyle eczanelerimizin İTS kayıtlarında meydana gelmiş olan uyumsuzluklara ilişkin düzenleme çalışmaları yapılacak. Güncel ilaç stok yönetiminin daha etkin bir şekilde yapılması sağlanarak ilaç tedarikindeki sorunlar minimuma indirgenecek. Eczane ve ecza depolarında bulunması gereken ilaç listesi güncellenecek. Sağlık camiamızın değerli mensupları eczacılarımıza hayırlı olsun.
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak Sağlık Bakanlık “maymun çiçeği” rehberi yayınladı Sağlık Sağlık Sen performans sisteminin şiddete etkisini vurguladı Sağlık Sıcaklar arttı kan stokları azaldı! Sağlık Sıcak havalarda enfeksiyonlardan nasıl korunulur? Sağlık Lazerle "ben" aldırmak isteyenler dikkat Sağlık Kene vakalarında artış! Sağlık Aspartam kanser yapar mı? Sağlık Sağlık Bakanlığından kızamık hamlesi! Sağlık Sağlık turizminden ekonomiye büyük katkı Sağlık Kızamık vakalarında artış gözüküyor Sağlık Nadir hastalıklar hastanesi açılıyor Sağlık