Elazığ’da kanalizasyondan koyun çıktı

Elazığ’da vatandaşlar kanalizasyonun tıkanması üzerine yetkililerden yardım istedi. İçinden ise aç ve susuz kalmış minik bir koyun çıktı. Ekiplerin kurtardığı yavru koyuna yem ve su verildi.

Elazığ'ın Palu ilçesinde rögar çukuruna düşen koyun kurtarıldı.

Keklikdere köyünün Balkaya mezrası sakinleri, kanalizasyon hatlarında tıkanıklık meydana gelmesi üzerine İl Özel İdaresi'nden yardım istedi.

Jandarmanın desteğiyle hatta inceleme yapan ekipler, tıkanıklığa hat üzerinde bulunan rögar çukuruna düşerek mahsur kalan bir koyunun neden olduğunu tespit etti.

Yaklaşık 2 gündür çukurda mahsur kaldığı tahmin edilen koyun, ekipler tarafından çıkarıldı. Açlık ve susuzluktan bitkin düştüğü gözlenen koyuna su ve yem verildi.

Yamaç paraşütü pilotu piknikçilerin üzerine düştü Yurt Boya fabrikasında patlama: 3 kişi ağır yaralandı Yurt Artvin'de paraşütçü vatandaşların üzerine düştü Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt