Kılıçdaroğlu'nun HDP planı ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sinsi planı ortaya çıktı. PolitikYol Tv Yayın Koordinatörü Murat Aksoy, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun "misyonum HDP ile İyi Partinin konuşmasını sağlamak" dediğini belirtti.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerinden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da planı ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu, HDP ile İyi Parti arasında köprü görevi mi yürütüyor? PolitikYol Tv Yayın Koordinatörü Murat Aksoy, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmesini açıkladı.

Aksoy, katıldığı bir televizyon programında Kılıçdaroğlu'nun "misyonum HDP ile İyi Partiyi uzlaştırmak" dediğini duyurdu.

Bozdağ TBB'ye yanıt verdi: "Siyasi parti gibi davranırsa, bizden baro muamelesi beklemesin" Siyaset Cemevinin bahçesindeki dilek ağacını yaktılar Siyaset Yarkadaş İyi Parti'nin ihale belgesini paylaştı Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset