Putin: "Batı hegemonyasının çöküşü artık durdurulamaz"

Rusya lideri Putin'in Referandumla bağlanan Donetsk, Lugansk, Herson ve Zaporijya bölgelerinin Rusya'ya bağlanması için gerçekleştirilen imza töreninde Batı'ya yönelik eleştiriler yaptı. Putin "Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra Batı, dünyanın, hepimizin onun diktasına sonsuza kadar boyun eğmek zorunda kalacağını zannetti." dedi.

Rusya lideri Putin'in Referandumla bağlanan Donetsk, Lugansk, Herson ve Zaporijya bölgelerinin Rusya'ya bağlanması için gerçekleştirilen imza töreninde Batı'ya yönelik eleştiriler yaptı. Putin "Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra Batı, dünyanın, hepimizin onun diktasına sonsuza kadar boyun eğmek zorunda kalacağını zannetti." ve "Batı hegemonyasının çöküşü artık durdurulamaz" dedi.

Çeçen lider Kadirov Ukrayna'ya gönderilen yeni birliklerin videosunu paylaştı Dünya Hamaney'den protesto açıklaması: "ABD ve İsrail rejiminin projesidir" Dünya Çin "Ulusal Gün"ü coşkuyla kutluyor Dünya İngiltere'de insanlık dramı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sedatpad'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar! Dünya Nijer emperyalizme karşı ayakta Dünya Rusya Ukrayna'nın İHA saldırısını engelledi Dünya NATO'ya giren Finlandiya'ya ilk silah verildi! Dünya DEAŞ'ın bir lideri daha öldü! Dünya Nijer'de neler oluyor? Dünya Çin ordusunun kuruluşu kutlandı! Dünya İran ve Suriye Türkiye-Suriye normalleşmesini görüştü Dünya