Su borusu patladı yol göçtü

Adana'nın Seyhan ilçesinde içme suyu şebekesi borusu patladı. Patlamadan dolayı yolda göçükler meydana geldi, yol su altında kaldı. Patlayan borudan çıkan suyun Vefa Caddesine doğru akması dolayısıyla bağlantılı yollardan gelen sürücüler ve yayalar güçlükle ilerledi.

Olaya müdahale eden belediye ekipleri bölgeyi trafiğe kapattı. Basınç nedeniyle patladığı ifade edilen su borusu Adana Su ve Kanalizasyon ekipleri tarafından tamir edildi.

İstanbul Beyazıt'ta otobüsün kaza yapma anı Yurt İstanbul Beyazıt'ta özel halk otobüsü araç ve yayaların arasına girdi: Çok sayıda yaralı var Yurt Meriç ve Tunca nehirlerinin debisi düştü Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt