Gençlerden ''Elektrik dağıtımında kamulaştırma'' çağrısı

Yurdun dört bir yanına yayılan elektrik dağıtımında kamulaştırma söylemi Seda Anık'ın sunduğu Günlük programında masaya yatırıldı.

Vatan Partisi'nin elektrik dağıtımında kamulaştırma programı yurdun dört bir yanında yankılanmaya başladı. Öncü Gençlik, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Türkiye Liseliler Birliği'nin (TLB) ucuz elektrik ve kamulaştırma için sahada yürüttüğü çalışmalar hakkında, TGB Genel Sekreter Yardımcısı Samet Kunt, TLB Genel Başkan Yardımcısı Kıymet Yıldarı ve Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Sekreteri İbrahim Toraman bilgi verdi.

Millet İttifakı ve bileşenlerini aynı masada kim buluşturdu? Siyaset Soylu Batı'yı ve ABD'yi hedef aldı Siyaset HDP kongresinde PKK sloganları Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset "Hükümet tarım politikasını değiştirsin" Ekonomi Akşener'den CHP'ye eleştiri! Siyaset