Ağrılı köylülerin ''elektrik dağıtımında kamulaştırma'' talebi

Yurdun dört bir yanında ucuz elektrik ve elektrik dağıtımında kamulaştırma eylemleri sürüyor. Ağrı'da da köylüler konuyla ilgili sorunları Ulusal Kanal ekranlarında anlattı.

Yurdun dört bir yanında ucuz elektrik ve elektrik dağıtımında kamulaştırma eylemleri sürüyor. Vatandaşlar elektrik zamlarına karşı şikayetlerini dile getiriyor. Ağrı'da da köylüler, elektikte kamulaştırma taleplerini Ulusal Kanal ekranlarında anlattı. Ulusal Kanal Muhabiri İlyas Gümrükçü, elektrik zamları sonrası köylülerin yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini aktardı.

Çizgili Sırtlan fotokapanda Yurt Rus gemisi Çanakkale Boğazı'nda Yurt Samsun'da yaralı şahin tedavi altına alındı Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt