Rusya-NATO geriliminin KKTC'ye sunduğu fırsatlar

Rusya'nın Ukrayna'da düzenlediği NATO kuşatmasına karşı harekât ve bu harekâtın bölge ülkeleri açısından yarattığı fırsatlar, Seda Anık'ın sunduğu Görüş Alanı'nda masaya yatırıldı.

Rusya'nın Ukrayna'da düzenlediği NATO kuşatmasına karşı harekât ve bu harekâtın bölge ülkeleri açısından yarattığı fırsatlar, Seda Anık'ın sunduğu Görüş Alanı'nda masaya yatırıldı. Yaşanan gerilim sonrası Türkiye'nin ve KKTC'nin önüne çıkan fırsatlar ve izlenmesi gereken siyasetler KKTC Cumhurbaşkanı Danışmanı Hüseyin Macit Yusuf tarafından değerlendirdi. Hüseyin Macit Yusuf, ''Geldiğimiz noktada KKTC için ve anavatan Türkiye için bir fırsat doğmuştur. Bazı önemli adımlar atmamız gerektiğinin bilincinde olmamız lazım.'' dedi.

''Ukrayna diye bir devlet olmayabilir'' Dünya ''Mesele ABD ve yeni dünyanın kapışması'' Dünya Rusya yaptırımları doğal gaz fiyatını artırdı Dünya İngiltere'de insanlık dramı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sedatpad'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamalar! Dünya Nijer emperyalizme karşı ayakta Dünya Rusya Ukrayna'nın İHA saldırısını engelledi Dünya NATO'ya giren Finlandiya'ya ilk silah verildi! Dünya DEAŞ'ın bir lideri daha öldü! Dünya Nijer'de neler oluyor? Dünya Çin ordusunun kuruluşu kutlandı! Dünya İran ve Suriye Türkiye-Suriye normalleşmesini görüştü Dünya