''Ukrayna diye bir devlet olmayabilir''

Rusya'nın Ukrayna'da düzenlediği NATO karşıtı harekât, Seda Anık'ın sunduğu Görüş Alanı'nda masaya yatırıldı.

Rusya'nın Ukrayna'da düzenlediği NATO karşıtı harekât, Seda Anık'ın sunduğu Görüş Alanı'nda masaya yatırıldı. Harekâtta 12. gün geride kalırken gelinen son noktayı, Rus - Türk İlişkileri Uzmanı Dr. Ivan Starodubtsev değerlendirdi.

Donetsk ve Lugansk'ın Ukrayna'ya geri dönmesinin artık mümkün olmadığını ifade eden Dr. Starodubtsev, Rusya açısından bunun bir geri adım olarak değerlendirileceğini söyledi. Putin'in asla geri adım atmayacağını ifade eden Starodubtsev, bu bölgelerin ya bağımsız devlet olacağını ya da Rusya'nın parçası olacağını ifade etti.

Ukrayna'nın kaderi ile ilgili de konuşan Starodubtsev, Ukrayna ve Zelenskiy'nin bu şekilde devam etmesi halinde Ukrayna diye bir devlet olmayabileceğini de söyledi.

Dr. Ivan Starodubtsev Rusya kamuoyundaki harekâta bakış açısını da aktardı. Ekonomik yaptırımların Rusya'da halkın umrunda olmadığını belirten Starodubtsev, halkın hükümete büyük bir desteği olduğunu ifade etti.

# rusya # Ukrayna # Putin # operasyon # ekonomi # türk # son dakika # nato # Devlet # yaptırım # rus # harekat # son # Zelenskiy # Görüş Alanı # Donetsk # Lugansk # İvan Starodubtsev