Hazar Gölü'ne ziyaretçi akını

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü, her mevsim farklı renklere bürünüyor. Bu eşsiz doğayı görmek isteyenler rotasını Elazığ'a çeviriyor.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü, kent merkezine 25 kilometre uzaklıkta.

56 kilometrelik kıyı şeridinde yer alan doğal güzellikleri, plajları ve sahilleri, piknik ve kamp alanları, ziyaretçilerine geniş bir gezinti, dinlenme ve tatil imkânı sunuyor.

Hazar Gölü, her mevsim farklı renklere bürünen doğasıyla büyük ilgi görüyor.

Doğal güzellikleri ve tatil imkânlarıyla yılın on iki ayı ziyaretçi ağırlayan Hazar Gölü'nün yüzeyi gün içerisinde güneş ışınlarının geliş açısına göre mavi ve yeşilin farklı tonlarına bürünüyor.

Hazar'ın eşsiz manzarasını tepeden izlemek ya da fotoğraf çektirmek isteyen kimi ziyaretçiler Hazarbaba Dağı'nın zirvesine çıkıyor.

Hazar Gölü, her yıl yaklaşık 500 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Ağrı Dağı eteklerinde su maymunları Yurt Unkapanı Köprüsü bir kez daha ayrıldı Yurt Unkapanı Köprüsü bağlantıları yine açıldı! Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt