İstanbul'da sahte içki operasyonu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul genelinde sahte içki operasyonu düzenledi. Belirlenen adrese gerçekleştirilen operasyonda 4 bin kaçak içki ve etil alkol ele geçirildi. Olaya ilişkin iki şüpheli ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

İstanbul'da 4 bin litre sahte içki ve etil alkol ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul genelinde piyasaya sahte içki sürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda şüpheliler Z.Y. ve C.Ç'nin faaliyet gösterdikleri adres belirlendi.

Zanlıları bir ay takip ettikten sonra Avcılar'daki adrese operasyon düzenleyen ekiplerin yaptığı aramada, 30 litrelik plastik bidonlarda yaklaşık 2 bin litre etil alkol, şişelenmiş ve şişelenmeye hazır bidonlar içerisinde 2 bin litre rakı ve viski olmak üzere toplam 4 bin litre sahte alkol ve içki ele geçirildi.

Gözaltına alınan Z.Y. ve C.Ç. ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Balıkçının oltasına köpek balığı takıldı Yurt Diyarbakır Çermik'te rafting yarışması Yurt Porsuk Barajı’nda su seviyesi yükseliyor Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt