Afşin'de TGB gönüllü faaliyetleri | Ulusal Kanal Haber Müdürü Sezer Özseven aktardı

Ulusal Kanal Haber Müdürü Sezer Özseven, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Kayahan Çetin'den Afşin'deki son gelişmeler ile ilgili bilgi aldı.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Türkiye Gençlik Birliği'nin gönüllü çalışmaları devam ediyor. Ulusal Kanal Haber Müdürü Sezer Özseven, Afşin'de TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin'den bölgedeki son durum ile ilgili bilgi aldı.

Çetin'in gündeminde üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi ve böylece KYK yurtlarına depremzedelerin yerleştirilmesi vardı.

Hatay Havalimanı'ndan tahliyeler başladı Yurt 163 saat sonra umutları yeşertti: 77 yaşındaki Ömer Ateş kurtarıldı Yurt Şanlıurfa’da depremin bilançosu Yurt Turizmde temel sorun plansızlık Yurt Kollar Zeyniler Hınkalı için sıvandı Yurt Isparta'da 24. Honamlı Yörükleri Şenliği yapıldı Yurt Vatan Partisi, Arnavutköy'de halkla dayanışma içinde! Yurt Manisa'da üzüm bağlarını dolu vurdu! Yurt Kurban Bayramı öncesi vatandaş da besici de hesabın içinden çıkamıyor Yurt Hatay'da hasat başladı ama buğdayda fiyat açıklanmadı Yurt Reklama tıkladı, hayatı karardı! Yurt PTT'den dolandırıcılık uyarısı! Yurt