"Bin yılın depremini yaşadık" | Prof. Dr. Doğan Perinçek değerlendirdi

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek, Özel Yayın'a bağlanarak Kahramanmaraş merkezli deprem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Perinçek, Kahramanmaraş merkezli depremin 1939 Depremi'nden daha yıkıcı olduğunu belirtti.

Ulusal Kanal Özel Yayın'a bağlanarak Halil Nebiler'e konuşan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek, Kahramanmaraş merkezli depremi için "Bin yılın depremini yaşadık" dedi. 

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin, 1939 Erzincan Depremi'nden daha yıkıcı olduğunu belirten Perinçek, yıkılan bina sayısını göz önünde bulundurduğumuzda can kaybının 10 binleri geçebileceğini kaydetti.

İstanbul yine sınıfta kaldı Yurt Umut dolu bekleyiş sürüyor: İşte o mucize kurtuluşlar Yurt Enkazdan çıkan kız kardeşler aile fertlerinin de kurtulması için umutlu bekleyişini sürdürüyor Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt