Bitlis'te piknikçiler kendilerine yaklaşan ayıyı taburelerle kovaladı

Bitlis Tatvan'da Nemrut Krater Gölü'nde kamp yapan vatandaşlar, yanlarına gelen boz ayıyı görünce ayının uzaklaşması için seslerle ürkütüp taburelerle kovalamaya çalıştı. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Sinsice kampçılara yaklaştı. Sürpriz ziyaret yaptı...

Görüntüler Tatvan'dan... Göl kenarında kamp yapan vatandaşlar, yanlarına gelen boz ayıyı görünce ne yapacaklarını şaşırdı.

Ellerine gelen tabureyi aldılar, seslerle ürkütüp taburelerle kovalamaya çalıştılar.

Ayıyı korkutarak kaçırmaya çalışan kampçıların bu halleri gülümsetirken, ayıya zarar vermemeleri ise örnek bir davranış oldu.

4 katlı binanın çatısından sarkarak sıva yaptı Yurt Diyarbakır’da alüminyum fabrikası fırınında patlama: 1 ölü, 3 yaralı Yurt Konya'da pitbull paniği Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt