ROKETSAN ve STM, ALPAGUT için güçlerini birleştirdi

Farklı coğrafyalarda yaşanan savaş ve çatışmalarla, Akıllı Dolanan Mühimmat Sistemleri’nin etkinliği ve önemi giderek artıyor. ROKETSAN ve STM, akıllı dolanan mühimmat sistemi ALPAGUT için güçlerini birleştirdi.

Farklı coğrafyalarda yaşanan savaş ve çatışmalarla, Akıllı Dolanan Mühimmat Sistemleri’nin etkinliği ve önemi giderek artıyor. ROKETSAN ve STM, akıllı dolanan mühimmat sistemi ALPAGUT için güçlerini birleştirdi. Bu alandaki milli mühendislik tecrübemizin önemli bir yansıması olan ALPAGUT, kara, deniz hedeflerinin yanı sıra, radar ve haberleşme sistemlerine, komuta merkezi gibi kritik tesislere ve fırsat hedeflerine karşı etkin bir güç olacak.

Togg seri üretime geçti Yurt Dünyanın en gelişmiş robot köpeği Türkiye'de Yurt Bolu Yedigöller sonbaharın renklerine büründü Yurt Adnan Menderes'in son mektubu yapay zekayla seslendirildi Yurt "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Buharkent'te taze incir festivali Yurt Ege Üniversitesi sağlık çalışanları hâlâ ödeme alamadı Yurt Galata Köprüsü depreme hazırlık için bakıma alınıyor! Yurt Türkiye şehitlerini uğurladı! Yurt İstanbul depreme nasıl hazırlanmalı? Yurt Sakarya'da büyük çiftçi buluşması Yurt